Cursusaanbod

Rooster:

Deze cursus wordt georganiseerd bij voldoende aanmeldingen.

Kwaliteitsbeoordeling vlakglasproducten

Bestemd voor:
De workshop is bestemd voor diegenen die verantwoordelijk zijn voor de kwaliteitsbeoordeling van geleverde vlakglasproducten zoals die in de bouw worden toegepast en die ook eventuele klachten van afnemers/ opdrachtgevers moeten beoordelen. De workshop richt zich dus zowel op medewerkers van glasgroothandels, als op diegenen werkzaam zijn bij glaszetbedrijven, gevelbouwbedrijven, adviesbureaus etc.

Inhoud:
In de workshop worden de (Europese) normen besproken die relevant zijn bij de kwaliteitsbeoordeling van vlakglasproducten. Per product worden de betreffende normen toegelicht en wordt specifiek ingegaan op onderwerpen als optische fouten, visuele fouten, puntfouten etc.

Van de volgende producten worden de kwaliteitsnormen behandeld:
- isolatieglas
- floatglas
- spiegeldraadglas
- gecoat glas
- thermisch gehard veiligheidsglas
- gelaagd glas

Daarbij wordt aan de hand van diverse praktijkvoorbeelden en cases toegelicht hoe de diverse normen in de praktijk moeten worden gehanteerd en geïnterpreteerd.

Duur/ datum/ locatie:
Eén bijeenkomst van 14.00 uur tot circa 18.00 uur.
De workshop wordt georganiseerd bij voldoende aanmeldingen.
Locatie afhankelijk van de aanmeldingen/ midden vh land.

Hand-out:
Tijdens de workshop wordt een hand-out uitgereikt. Daarnaast krijgen de deelnemers de beschikking over de vaktechnische documentatie “Kwaliteitsbeoordeling van vlakglasproducten” en de infosheet “Beoordeling van glas bij oplevering”.

Prijs:
€ 295,- per deelnemer exclusief BTW.
Voor leden van GBO en VMRG geldt een tarief van € 245,- per deelnemer exclusief BTW.
Voor de bij STOOV aangesloten bedrijven geldt dat deze kosten volledig subsidiabel zijn. Tevens is de tijdelijke verletregeling van toepassing.