Ga naar hoofdinhoud

Basisbegrippen vlakglas ter voorbereiding op Glaszetten basis

Prijs:

Bij deelname aan de cursus Basiskennis Glas of Glaszetten basis € 75,- per deelnemer exclusief BTW.

Start:
Locatie:

Inleiding

De cursus Basisbegrippen Vlakglas d.m.v. e-learning is bestemd voor iedere professional die in de praktijk te maken krijgt met vlakglas. Dit geldt voor wie nieuw instroomt in de glassector en aannemerij maar is ook interessant voor wie al langer actief is in de bouw en meer over de mogelijkheden van vlakglas wil leren. Basisbegrippen Vlakglas wordt verzorgd in samenwerking met de Online Bouw Academie en is via Kenniscentrum Glas alleen te volgen inclusief deelname aan de cursus Basiskennis Glas of Glaszetten basis.

Leerdoelen

De e-learning is voornamelijk bedoeld om bekend te worden met begrippen uit de wereld van vlakglas ter voorbereiding op de klassikale cursus Glaszetten basis.

Voor meer informatie over de cursus Glaszetten basis klik hier.

Inhoud

In Basisbegrippen Vlakglas maakt u kennis met de belangrijkste begrippen uit de wereld van vlakglas.

De online cursus bestaat uit 5 modules met telkens een aantal lessen

  • Glassoorten
  • Veiligheidsglas
  • Technische termen
  • Bouwregelgeving en glasnormen
  • Glas plaatsen

Elke module vraagt ongeveer 20 minuten studietijd en bestaat uit tekst, beelden, filmpjes en telkens een korte test ter afsluiting van de les. Technisch adviseur en docent Peter van Dijk is de cursusleider.

Aan het eind na het doorlopen van alle modules volgt een eindtest. Als er voldoende vragen beantwoord zijn, ontvangt u een certificaat en kunt u doorstromen naar de klassikale cursus Glaszetten basis.