Ga naar hoofdinhoud

ORGANISATIE

Het team van Kenniscentrum Glas bestaat uit:

Roy van Leeuwen – directeur
Peter van Dijk – technisch adviseur / docent
Jo Joosten – technisch adviseur
Marion Hagenouw – office manager
Natascha Vergeer – cursistenadministratie

Daarnaast maken wij bij de uitvoering van onze producten en diensten gebruik van een uitgebreid netwerk van freelancers, samenwerkingspartners etc.

DOELSTELLINGEN

Doelstellingen die het Kenniscentrum Glas wil realiseren zijn:

  1. Het ontwikkelen en uitvoeren van een zo breed mogelijk pakket producten en diensten met betrekking tot kennisoverdracht, informatie en advies over vlakglas, vlakglasproducten en vlakglastoepassingen.
  2. Het ontwikkelen en onderhouden van een modern kennisplatform waarin kennis wordt verzameld en gedistribueerd zodat branches, bedrijven en diegenen die daarin werkzaam zijn, kunnen beschikken over de meest actuele kennis over vlakglas, vlakglasproducten en vlakglastoepassingen.
  3. Het ontwikkelen en uitvoeren van een zo breed mogelijk pakket producten en diensten voor de vlakglasbranche, met name op die vakgebieden waarop een branchespecifieke aanpak meerwaarde kan bieden ten opzichte van andere aanbieders en waarmee bedrijven worden ondersteund in hun bedrijfsvoering,
  4. Uitgroeien tot een organisatie die, mede met behulp van geselecteerde partners, door de markt wordt herkend en erkend op basis van kwaliteit.