Ga naar hoofdinhoud

SCHOLING

Kenniscentrum Glas maakt in het scholingsaanbod een onderscheid tussen:

Vaktechnische scholing over glas

Dit zijn opleidingen, cursussen en trainingen die direct te maken hebben met glas, glasproducten en glastoepassingen. Kenniscentrum Glas is door de Stichting Opleidings- en Ontwikkelingsfonds voor de Vlakglasbranche (STOOV) belast met de uitvoering hiervan. Dit is vastgelegd in een overeenkomst. STOOV is en blijft eigenaar van de vaktechnische scholing en ziet nadrukkelijk toe op de kwaliteit van de uitvoering.

De docenten en trainers die deze scholing verzorgen zijn werkzaam of werkzaam geweest in de branche. Vakbekwaamheid en enthousiasme voor het overdragen van kennis zijn daarbij belangrijke selectiecriteria.

Niet-vaktechnische scholing

Dit zijn opleidingen, cursussen en trainingen op uiteenlopende vakgebieden zoals bijvoorbeeld, arbo en veiligheid, magazijn en expeditie, management/ communicatie/ commercie, etc. Waar nuttig en mogelijk wordt deze scholing afgestemd op specifieke kenmerken van de glasbranche.

Voor de niet-vaktechnische scholing worden zowel freelancers als gerenommeerde opleidingsinstituten ingeschakeld die goed thuis zijn in de branche. Het Kenniscentrum Glas werkt o.a. samen met BOB Training en EVO.

Incompany

Alle scholing, zowel vaktechnisch als niet-vaktechnisch, kan incompany of in maatwerkvorm worden uitgevoerd. De mogelijkheden daarin zijn zeer ruim, zowel qua inhoud als organisatie. Uw wensen staan hierbij centraal.

Bij sommige curssen en trainingen is het bij een klein aantal deelnemers al mogelijk deze incompany uit te voeren. Heeft u interesse of een vraag neem dan contact met ons op.