Ga naar hoofdinhoud
Wim Ooitink

Afscheid Wim Ooitink als docent bij Kenniscentrum Glas

Tijdens de cursusdag van Hardglasmontage Praktijk heeft Wim Ooitink afscheid genomen als cursusleider bij Kenniscentrum Glas.

Wim is 25 jaar geleden begonnen als docent/cursusleider. Dat was toen nog bij STOOV, later is Kenniscentrum Glas de uitvoerende partij van de cursussen van STOOV geworden.
Het lesmateriaal dat toen werd gebruikt, is voor het grootste deel door Wim opgesteld. Ook aan de dit jaar herziene syllabus  heeft Wim zijn bijdrage geleverd.

Zijn schat aan kennis en ervaring van het product glas, productietechnieken, beslag en montagetechnieken maken Wim een wandelende “glas-encyclopedie”.
Op een zeer bevlogen en toegewijde manier heeft hij dit al die jaren gedeeld tijdens de vele cursussen die hij heeft gegeven. In de afgelopen 25 jaar zijn er honderden mensen geweest die zich dankzij Wim verder ontwikkeld hebben op het gebied van hardglasmontage.

Dit werd ook bevestigd door zijn opvolger Dick van Ingen Schenau, die in het verleden zelf ook nog les heeft gehad van Wim.
Richard Dullaart en Dick van Ingen Schenau nemen de cursusleiding van de cursussen Hardglasmontage over van Wim.

Wij willen Wim Ooitink bij deze nogmaals hartelijk danken voor zijn jarenlange bijdrage aan de cursussen van Kenniscentrum Glas / STOOV en daarmee aan de glasbranche in Nederland!
Wij wensen je veel en plezierige vrije tijd Wim!

      Wim Ooitink
Op de foto Roy van Leeuwen (directeur Kenniscentrum Glas), Dick van Ingen Schenau, Wim Ooitink en Richard Dullaart