Ga naar hoofdinhoud

NIEUW! e-learning Basisbegrippen Vlakglas

In samenwerking met de Online Bouw Academie is er een e-learning ontwikkeld met de titel ‘Basisbegrippen Vlakglas’ met onze docent/technisch adviseur Peter van Dijk als cursusleider. Deze e-learning is bestemd voor iedereen die in de dagelijkse praktijk te maken krijgt met vlakglas, dan kan zijn in de glassector maar ook de bouw/aannemerij, gevelbouw, timmerfabrieken etc. Niet alleen voor nieuwe instroom maar ook zeker interessant voor wie al langer actief is in de bouw en meer over de mogelijkheden van vlakglas wil leren.

De e-learning bestaat uit 5 modules met telkens een aantal lessen o.a. over de belangrijkste begrippen en technische termen, glassoorten, bouwregelgeving en glasnormen, veiligheidsglas en glasplaatsen en is een goede voorbereiding op de klassikale cursus Basiskennis Glas of Glaszetten basis.

Bij deelname aan de cursus Basiskennis Glas of Glaszetten basis kunt u of uw medewerker(s) vooraf de e-learning volgen tegen het gereduceerde tarief van €75,- inclusief BTW (normaliter €125,- excl. BTW via de Online Bouw Academie). Let op! Dit aanbod en tarief geldt alleen bij deelname aan de klassikale cursus Basiskennis Glas of Glaszetten basis. 

Voor meer informatie kijk hier:
E-learning basisbegrippen Vlakglas ter voorbereiding op Basiskennis Glas
E-learning basisbegrippen Vlakglas ter voorbereiding op Glaszetten basis

Wij zijn blij met deze aanvulling op ons cursusaanbod en zijn er van overtuigd dat deze e-learning een waardevolle toevoeging is op deelname aan de klassikale cursus Basiskennis Glas of Glaszetten basis!

Heeft u nog vragen dan beantwoorden wij deze graag, neem gerust contact met ons op via mail of telefoon.